Her er endnu en hverdagsret, som kun tager få øjeblikke at lave, men dog kræver at man har et par minutter til at marinere kødet nogle timer inden spisetid. Der skal bruges:
Svinekoteletter af filet
60 ml Hanamaruki Okasan Miso
2 spiseskeer sukker
60 ml mirin
30 ml hvidvin
1 teskefuld revet ingefær (på billedet er det på tube)
2 teskefulde knust hvidløg (også på tube på billedet)
Start med at komme alle ingredienserne til marinaden i en stor lynlåspose og mos det godt sammen:
Læg dernæst koteletterne i posen, klem luften ud, luk for lynlåsen, og klem marinaden godt ind i kødet:
Læg nu posen i køleskab i mindst 2 timer - den kan marinere i op til 2 dage, så man kan f.eks. også lave posen om morgenen og så være klar til et lynhurtigt måltid, når man kommer hjem om aftenen.
Når koteletterne skal steges, lægges de direkte på en slip-let pande:
Steg dem ved middelhøj varme og vend dem jævnligt:
Lad dem stege til der er kommet en gyldenbrun skorpe, og anret dem så på en tallerken. Vi har valgt at servere dem med friskkogte ris, rucolasalat og rå grøntsager, som selvfølgelig dyppes i lækker Kikkoman Sesamdressing. God fornøjelse!