Dette er også lidt af et festmåltid, eller i hvert fald som regel en god ret til en aften i weekenden. Den er bedst, hvis man har en stegeplade, der kan stå på spisebordet, eller en stor stegepande og et induktionsblus, men ellers kan man også bare bruge en stegepande på komfuret og så tage maden derfra, som den bliver stegt. Der skal bruges (mængder bestemmer du helt selv):
Svinekød, f.eks. til stegt flæsk, men skær sværen af
Oksekød, helst filet eller andre møre udskæringer, og helst marmoreret
Evt. udbenet kyllingelår
Pølser, f.eks. NPH Sausage Japanese Style, eller brunchpølser
Spidskål skåret i store tern
Grøn peber skåret i 6 stykker på langs
Squash skåret i 5 mm tykke skiver
Kartofler skåret i 2-3 mm tykke skiver
Bønnespirer
Ebara Yakiniku no tare mild
og/eller Ebara Yakiniku no tare hot
Klargør alle ingredienserne. Skær skiver af kogeflæsk 3-4 mm tykke (eller skær blot sværen af skiver til stegt flæsk), skær oksekødet i stykker på 3-4 mm tykkelse, og skær kyllingen i mindre bidder. Tag pølser ud af indpakningen og find Ebara Yakiniku no tare frem:
Skær alle grøntsagerne som anvist:
Varm nu stegepladen eller stegepanden op og læg først svinekødet i midten, da der gerne skal smelte lidt fedt af, som resten kan steges i:
Det er også en god idé at starte med kartofler og pølser ude i kanten tidligt, da de tager længere tid at tilberede. Hæld Ebara Yakiniku no tare op i en lille tallerken og dyp de færdigstegte stykker af kød og grøntsager i dem før de spises. Der lægges nye stykker på panden, hver gang der bliver plads, så der hele tiden er noget at spise. Serveres med friskkogte ris og meget gerne en kold sake eller shochu til! Velbekomme!
Hvis/når svinekødet begynder at sprutte, så læg straks kålstykker over dem - så sprøjter det ikke, og kålen bliver vanvittigt lækker - bare et lille tip: